PROMO

Zvijezda slavi 108 godina – višestruko nagrađivani brend kojem vjeruju generacije

Zvijezda
Foto: Zvijezda
1/4
16.09.2024.
u 10:58

Zvijezda, jedan od najpoznatijih brendova u Hrvatskoj, ove godine obilježava 108 godina postojanja. Preteča današnje Zvijezde bila je Prva Hrvatska tvornica ulja koja je godinu dana nakon osnutka pokrenula proizvodnju suncokretovog ulja u zagrebačkoj Palmotićevoj ulici. Kroz više od stoljeća, Zvijezda je postala sinonim za kvalitetu i inovativnost, a njezini proizvodi prisutni su u brojnim hrvatskim kućanstvima, ali i vrhunskim restoranima. Većina hrvatskih potrošača s razlogom koristi Suncokretovo ulje, stolni margarin, Margo, Zvijezda Ketchup, Omegol i Zvijezda majonezu, koja ove godine slavi svoj 65. rođendan.

Zvijezda je desetljećima gradila svoje ime na kvaliteti koju su prepoznali potrošači, a danas je jedan od najjačih brendova u regiji. Prema istraživanju BRANDpuls, Zvijezda majoneza je drugu godinu zaredom zauzela prvo mjesto od čak 1456 brendova, a još tri Zvijezdina proizvoda – suncokretovo ulje, Zvijezda Ketchup i tvrdi margarin Zvijezda stolni nalaze se među top 10 brendova na hrvatskom tržištu.

Foto: Zvijezda

„Zvijezda je danas, kao i prethodnih 108 godina, simbol izvrsnosti u hrvatskoj industriji prehrambenih proizvoda. Naši proizvodi odražavaju dugogodišnju tradiciju, inovativnost i posvećenost vrhunskoj kvaliteti, podržani najnovijim nutricionističkim trendovima i tehnološkim dostignućima. Kao lider na tržištu i jedan od najprepoznatljivijih brendova u regiji, nastavljamo širiti granice, razvijajući inovacije koje zadovoljavaju potrebe modernih potrošača. Temelj našeg uspjeha leži u zaposlenicima, čiji rad i posvećenost omogućuju kontinuiran rast i uspjeh, ne samo na domaćem tržištu, već i na međunarodnoj razini.“ izjavio je tom prilikom Tomislav Alagušić, predsjednik Uprave Zvijezde.

Foto: Zvijezda

Brojne nagrade za inovacije i kvalitetu jedan su od dokaza uspjeha, a samo u prošloj godini Zvijezda se može pohvaliti s njih više od 150, što je čini pravim liderom na tržištu. Zvijezdini proizvodi mogu se naći na više od 20 tržišta regije i Europske unije.

Zvijezda svoj kontinuirani uspjeh temelji na kvaliteti proizvoda, a kao društveno odgovorna kompanija s ponosom podupire zajednicu. Tvrtka je posebno ponosna na svoje dugogodišnje suradnje s Udrugom Inkluzija, Udrugom slijepih Zagreb, Zakladom Hrvatska kuća srca te Udrugom za sindrom Down – Zagreb.

Foto: Zvijezda

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije