vožnja bez karte

Bandić stopirao: Nećemo povećavati kazne za švercanje!

ZET 141 (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
20.09.2013.
u 11:27

Povećanja kazni neće biti, ali ćemo u koordinaciji s Upravom Zagrebačkog holdinga sniziti cijene dnevnih karata i jednokratnih karata za 25-30 posto, poručio je Bandić.

– Neće biti povećanja kazni za javni prijevoz! Poručio je to (putem društvene mreže Facebook) gradonačelnik Milan Bandić, očito svjestan negativne reakcije građana nakon najave da bi se onima koji se švercaju moglo odrediti i do 900 kuna kazne. 

– Odjel za promet je išao prema Gradskoj skupštini, u dogovoru sa mnom, s izmjenom Odluke o prijevozu kućnih ljubimaca, ali su samoinicijativno dodali i dio o povećanju kazni za vožnju bez karata. Ja sam jučer dobio informaciju o tome i stopirao odmah cijelu priču. Povećanja kazni neće biti, ali ćemo ići u koordinaciji s Upravom Zagrebačkog holdinga sa sniženjem cijena dnevnih karata i jednokratnih karata za 25-30 posto, poručio je Bandić.

>>Kazne za parking pale na sudu, hoće li i za švercanje?

>>Evo što građani kažu o ZET-u 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije