dan sjećanja

BBB i motoklubovi zajedno obilježavaju vukovarsku tragediju

Vukovar Zagreb (1)
Daniel Kasap/PIXSELL
Autori: mzr/VLM, luc
14.11.2012.
u 13:03

Motorizirana će kolona voziti do početka Ulice grada Vukovara u blizini trešnjevačkog placa gdje će se otkriti veliki mural oslikan u čast vukovarskim žrtvama

Dan sjećanja na vukovarsku tragediju zajedno će obilježiti navijačka skupina Bad Blue Boysi i hrvatski motoklubovi. Okupljanje na koje su pozvani svi građani zakazano je za petak u 17 sati kod spomenika poginulim BBB-ima u Domovinskom ratu ispod zapadne tribine maksimirskog stadiona. Vijenci će se položiti u 18 sati, a zatim će motorizirana kolona voziti do početka Ulice grada Vukovara u blizini trešnjevačkog placa gdje će se otkriti veliki mural oslikan u čast vukovarskim žrtvama.

KND BBB poziva sve građane da u što većem broju i s vlastitim vozilima nazoče ovom događaju. Ujedno apeliraju da svi sudionici kolone budu primjereno dostojanstveni te da ponesu hrvatske zastave u čast svima onima koji su pod njima položili svoje živote za slobodu Hrvatske.

>> FOTO U Zagrebu postavljen plakat 'Zapamtite Vukovar'

Ključne riječi

Komentara 1

MI
Milkica
16:22 14.11.2012.

Jel budu i na tom muralu palice za bejzbol koje možemo vidjeti po ormarićima s instalacijama po gradu, a čije značenje nikako ne mogu dokučiti. Pretpostavljam da ne znače ništa dobro i pristojno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije