Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDRUGA LA VERNA

Bolesnički krevet koji će sutra osvanuti na Kvatriću nosi snažnu poruku: 'Dođite, slušajte, pitajte'

La Verna
10.02.2023.
u 13:21

Sutra se obilježava Svejtski dan bolesnika, a tim povodom iz udruge koja okuplja volontere i stručnjake u palijativnoj skrbi odgovarat će Zagrepčanima na sva pitanja vezana uz tu temu

Ako sutra prolazeći Kvaternikovim trgom između 11 i 13 sati ugledate bolesnički krevet, onda znajte da je riječ o poruci udruge La Verna koja okuplja volontere i stručnjake u palijativnoj skrbi.

Ovim činom žele skrenuti pozornost na potrebu kvalitetnije, požrtvovnije, veće brige za palijativne bolesnike u povodu Svjetskog dana bolesnika koji se obilježava 11. veljače. Iz La Verne napominju da je činjenica kako u Hrvatskoj nedostaje palijativnih kreveta, li još je već a potreba, kažu, za ljudima.

-Dođite, sjednite na bolesnički krevet, pitajte, slušajte, čujte koje su to potrebe palijativnih bolesnika. Razgovarajmo o tome kako možemo unaprijediti palijativnu skrb u Zagrebu i Hrvatskoj- poručuju iz udruge te dodaju da će na Kvatriću sutra biti njihov stručni tim te volonteri koji će prolaznicima rado dgovoriti na sva pitanja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije