25. rođendan Božićnog piva

Božićno pivo krijepi i kuhano, s đumbirom, cimetom i medom

pivo
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/2
02.12.2014.
u 22:14

Zagrebačka pivovara na Adventu na Zrinjevcu predstavila je novi koncept ispijanja

Božićno pivo Zagrebačke pivovare danas je proslavilo 25. rođendan.

Dobila je boca i novu etiketu koju je dizajnirao Rene Bachrach Krištofić, a u sklopu Adventa na Zrinjevcu prolaznike su počastili i novim, kuhanom božićnim pivom.

– U Europi je tradicija zimi kuhati pivo za promrzle goste u samostanu, odakle dolaze recepti. Prošao sam stare engleske i njemačke kuharice - rekao je Željko Šatović Gula, koji je osmislio okus kuhanog božićnog piva, u koji je stavio cimet, muškatni oraščić, đumbir, smeđi šećer i med. Na Zrinjevcu će se moći kupiti za 13 kuna, a daljnja prodaja ovisi o tome kako će pivo prihvatiti posjetitelji.

Komentara 1

Avatar Niškorist
Niškorist
13:08 14.12.2014.

Razočaran sam kuhanom vodom sa dodatkom vina za 13 kn

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije