Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKRUGLA OBLJETNICA

Dani Dubrave slave 20. rođendan: Matija Dedić i Zagrebački solisti dio su programa omiljene kvartovske manifestacije

Zagreb: Glazbenik Matija Dedić i kazališna glumica Alma Prica
Sandra Simunovic/PIXSELL
05.06.2024.
u 12:30

Veliko slavlje traje od 3. do 20. lipnja, a na rasporedu su tri kazališne i jedna stand-up komedija, četiri koncerta, tri izložbe te tri filmske projekcije.

Dani Dubrave u organizaciji Narodnog sveučilišta ove se godine održavaju 20. put, a tim povodom pripremljeno je čak tri tjedna besplatnih kulturnih programa. 

Manifestacija okrugle obljetnice traje od 3. do 20. lipnja, a na rasporedu su tri kazališne i jedna stand-up komedija, četiri koncerta, tri izložbe te tri filmske projekcije. Na programu su i dragulji Škole crtanog filma Dubrava, po dvije glazbeno-poetske večeri i tribine, te produkcije glazbenih tečajeva i Dramskog studija Sveučilšta.

"Očekuju vas Zagrebački solisti, Matija Dedić, Gelato Sisters, Teatar Exit, Kazalište Moruzgva, Kazalište Novi život, Splicka scena, Nera Stipičević, Duško Krušlin Kruška, Animafest u vašem kvartu… Upoznajte udruge, obrte i klubove iz kvarta na Kreativnom jutru ispred KC-a, urbanističko naslijeđe Dubrave u šetnji s Nikšom Božićem, otkrijte odakle ime našem dijelu grada i što se to skriva u slavenskoj dubravi, proslavite Ivanje u parku..." stoji u pozivu na veliku proslavu. 

Sve će se događati u Kulturnom centru i ispred njega, u Dječjem kazalištu Dubrava te u Perivoju Ivane-Brlić Mažuranić. Ulaz je na sva događanja besplatan, no iz Sveučilišta napominju da je za neka potrebno podignuti besplatne ulaznice. 

Bogat kulturni program nije jedina stvar na rasporedu. Knjižnica Dubrava, Mjesni odbor Dubec, DŠR Novi Retkovec, Odbojkaški klub Foresta i Auto klub Dubrava ove godine organiziraju i bogat Program plus. Detaljan raspored svih programa može se pogledati na webu Sveučilišta ovdje

VEZANI ČLANCI: 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije