ODMAH U 9 SATI

Dario Juričan otvorio ZOO: Nadam se da će kavezi biti pretvoreni u podružnicu Remetinca

Dario Juričan otvorio ZOO
Foto: Facebook
1/4
01.05.2020.
u 10:46

Uvjeren sam da znam i barem jednog, kriminalu sklonog pripadnika vrste Homo sapiens koji bi se tu dobro uklopio na odsluženje kazne, napisao je Juričan na svojoj Facebook stranici.

Jutros je s radom ponovno počeo raditi zagrebački Zoološki vrt, a "otvorio" ga je Bivši predsjednički kandidat i redatelj Dario Juričan i to točno u 9 sati. Juričan je, podsjetimo, u ponedjeljak ranom zorom "otvorio" i puštanje autobusnog prometa u Zagrebu.  

- Jutros u devet sati otvorio sam zagrebački ZOO, za koji se nadam da će vrlo brzo biti u punoj funkciji. ZOO će raditi od 9 do 20 h, a primat će do najviše 400 posjetitelja odjednom. Posjetiteljima se savjetuje da nose maske, a na ulazu u Vrt da koriste dezinfekcijsko sredstvo. Nadam se da će naš moderni ZOO odustati od kaveza-betonjara s početka 20. stoljeća koje se mogu uz minimalne troškove prenamijeniti u podružnicu prenapučenog zatvora Remetinec. Uvjeren sam da znam i barem jednog, kriminalu sklonog pripadnika vrste Homo sapiens koji bi se tu dobro uklopio na odsluženje kazne. Sigurno bi bilo i publike željne pogledati ga u primjerenom ambijentu, pa vjerujem da bi,unatoč ugradnji skupih, po mjeri naručenih Fendi rešetki na njegov betonski kavez,taj potez na kraju bio financijski itekako isplativ - poručio je na svojoj Facebook stranici Dario Juričan. 

- Zatvorenik će posjetiteljima pričati edukativne priče o tome kako je krao i organizirao mrežu svojih pomagača. Posjetitelji koji žele uveseliti prinovu u našem zoološkom vrtu mogu mu, umjesto slanih štapića,donositi etikete koje će simpatični zatvorenik, njihov novi ljubimac,strastveno rezati. A u svrhu održavanja te endemske vrste, preporučaju se povremena odvažanja našeg ljubimca u neko od njegovih privatnih mrijestilišta u stanovima širom Zagreba - stoji u objavi. 

 

Ključne riječi

Komentara 5

PO
portugisac
11:44 01.05.2020.

Zašto taj čovijek nije u Vrapču. Nije dosta što nas corona maltretira, još i on.

LE
Lenjin
13:07 01.05.2020.

Pod hitno sa njime u kavez za majmune !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije