dan žena

Davor Bernardić: Drage Zagrepčanke, od srca vam čestitam

'29.11.2012., Zagreb - Na sjednici Gradska skupstine raspravljano je, uz ostalo, o Prijedlogu proracuna grada Zagreba za 2013. godinu Photo: Patrik Macek/PIXSELL'
Patrik Macek/Pixsell
07.03.2013.
u 09:35

Danas je položaj žena bolji, ali na mnogim područjima života i društvenog djelovanja treba se izboriti za istinsko vrednovanje značenja i uloge žene u suvremenom društvu, poručuje šef Zg skupštine

Drage Zagrepčanke, od srca vam čestitam Međunarodni dan žena, dan na koji ženama izražavamo poštovanje, zahvalnost i posebnu pažnju, poruka je Davora Bernardića, šefa zagrebačke Gradske skupštine. 

Danas je položaj žena bolji, ali na mnogim područjima života i društvenog djelovanja treba se izboriti za istinsko vrednovanje značenja i uloge žene u suvremenom društvu.

Međunarodni dan žena potiče nas da se svakodnevno više zalažemo za ravnopravnost žena u društvu i da im s više poštovanja, priznanja i ljubavi pokažemo koliko cijenimo njihov izniman doprinos razvoju društva i našega grada, poručuje. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije