RADOVI

Dio Ilice sutra zatvoren za promet

Zagreb: Gužve u gradu zbog sanacija korovova i dimnjaka
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
08.05.2020.
u 16:38

Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za strpljenje i razumijevanje, navode iz Grada.

Ilica na dijelu od Selske ceste do Ulice Črnomerec sutra će od 8 sati do 20 sati biti zatvorena za sav promet  zbog radova na saniranju štete koje je uzrokovao potres.

Obilazni pravac bit će kroz Selsku preko Zagorske i Zagrebačke do Sokolske te drugi od Svetog Duha preko Dunjevca, Svetog Duha kroz Krčelićevu do Črnomerca.

"Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji. Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za strpljenje i razumijevanje", navode iz Grada.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar DorothyAL84
DorothyAL84
10:03 10.05.2020.

ww︆︅​w​​︆︅.​​ki​s︆︅​s​t​​o​k​.​c​o︆︅​​m

Avatar ElizabethVV99
ElizabethVV99
07:05 09.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​o︅︆v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​​u​b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije