Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Financira Grad

Djeca s teškoćama u razvoju ljetovat će u Novom Vinodolskom

Plaža u Novom Vinodolskom
Goran Kovacic/PIXSELL
05.07.2013.
u 12:00

Djeca će biti smještena u Domu Crvenog križa Zagreb u Novom Vinodolskom, a ljetovanje je podijeljeno u četiri termina u kojem će se rasporediti 280 djece

Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, sukladno Odluci o socijalnoj skrbi Grada Zagreba i Zagrebačkoj strategiji izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom u razdoblju od 2011. do 2015. organizira ljetovanje za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom.

Djeca koja će ići besplatno na ljetovanje članovi su Udruge slijepih Zagreb, Saveza gluhih i nagluhih grada Zagreba, Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Grada Zagreba, Udruge OZANA, Udruge za autizam Zagreb, Društva distrofičara Zagreb, Udruge roditelja, skrbnika i prijatelja osoba s mentalnim poteškoćama Zraka sunca i Udruge ROTOR

Djeca će biti smještena u Domu Crvenog križa Zagreb u Novom Vinodolskom, a ljetovanje je podijeljeno u četiri termina: 06.07. - 13.07., 10.08. - 17.08.,  17.8. - 24.08., 24.8. - 31.8., a ukupno će biti uključeno 280 korisnika.

Prvi polazak djece na ljetovanje organiziran je 06. srpnja 2013. u 16,00 sati s parkirališta gradske uprave na adresi Trg S. Radića 1.  Polazak djece za sve termine je s parkirališta Gradske uprave Grada Zagreba, na adresi Trg S. Radića 1, u 16,00 sati, a povratak iz Doma Crvenog križa Zagreb u Novom Vinodolskom u 9,00 sati s dolaskom na polazno parkiralište.

>>Obitelj s dvoje djece ne može na more ako nema za to 7500 kuna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije