KRAJ KAOSA

Dobre vijesti: Radovi u Ilici završeni su prije roka, tramvajski promet je normaliziran

Zagreb: Radovi na sanaciji tramvajske pruge od ulice Črnomerec do Selske ceste
Luka Stanzl/PIXSELL
31.08.2024.
u 10:23

Tramvajski promet prema Črnomercu na nekoliko dana bio je potpuno obustavljen, a linije su vozile obilazno.

Radovi u Ilici su završeni prije roka te linije 2, 6 i 11, kao i 109 i 134 prometuju redovnim trasama, javili su iz ZET-a. Kako smo prije pisali, u Ilici se obavljalo asfaltiranje koje je trebalo trajati do sutra, te je stoga tramvajski promet prema Črnomercu bio potpuno obustavljen, a linije su vozile obilazno.

Uvedena je i izvanredna autobusna linija. No, kako javljaju iz ZET-a, stanje je sad normalizirano. Riječ je bilo o opsežnim radovima koji su trajali neko vrijeme, što je zadavalo glavobolje stanovnicima zapadnog dijela Zagreba. 

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 1

LU
lukarak
07:11 01.09.2024.

He he, odjednom nema komentara cijeli dan, a radovi prije roka gotovi. A da se kasni jedan dan.... Presmijesno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije