Neobične domaće rakije i likeri, bogata ponuda vina te jelovnik na kojem su samo domaće namirnice glavna su posebnost novog bara Primitivo otvorenog u Gundulićevoj 13.
– Željeli smo ponuditi ljudima nešto sasvim novo, zato smo posebno za bar naručili izradu rakije od lješnjaka – poručuje Luka Peričić, vlasnik.
Ponuda hrane funkcionira tako da se naruči jedna vrsta mesa pripremljena na grillu te se uz nju odabere lepinja ili tortilja, umak i hladni prilog. Cijena menija ovisi o mesu i veličini, a iznosi od 19 do 59 kuna.
Za sada je u ponudi jadranska tuna te svinjetina, piletina i junetina s hrvatskih farmi. Posebnu ponudu čine sukošanski krumpiri, drniški pršut, paški sir, kutjevački čvarci i baranjski kulen. Što se tiče vina, cijena butelje je oko 80 kuna.
– Svježe namirnice u bar stižu svakodnevno, a krumpir stiže izravno s farme moga rođaka – kaže Peričić.
Iako je bar otvoren prije dva tjedna, već ima organiziran zabavni program pa tako petkom sviraju klape, a subotom rock-sastavi.
Dobra ideja,ali cijene : "Butelja 80kn". Ako je već sve domaće kako navodite,onda trebate uvesti i neko domaće otvoreno vino dobre kvalitete i cijenom pristupačno,a mineralnu ne naplaćujte.Na taj način ćete privući goste,ovako,u startu-skupo...