prosvjedovali

Dosta nam je obećanja, sredite više tu opasnu ulicu

Velika Gorica: Građani prosvjeduju zbog prometnog kaosa u Tomaševićevoj ulici
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/6
30.01.2021.
u 12:42

Stanovnici traže postavljanje nogostupa i uspornika u Tomašovićevoj

Prosvjedom su stanovnici Ulice kralja Stjepana Tomaševića u Velikoj Gorici zatražili da im se uredi prometnica na kojoj nema nogostupa, uspornika, a ni parkirnih mjesta, iako se ondje nalaze dva dječja vrtića, stambene zgrade i gradski bazen.

– Djecu svakodnevno vodim u vrtić sa strepnjom hoće li nas neki auto zgaziti – kazao je Zoran Lovrić, inicijator prosvjeda i peticije koju je dosad potpisalo oko 500 ljudi. Grad se pak uoči prosvjeda oglasio priopćenjem u kojem tvrde da je u proračunu za 2021. osigurano 41,5 milijuna kuna za rekonstrukciju prometnica, uključujući Tomaševićevu. Lovrić pak smatra da to nije dovoljno. Rekonstrukciju ulice koja nije uređivana otkako je 1975. izgrađena, kaže, gradska vlast najavljuje prije svakih izbora, no ta obećanja, napominje, nikako da se ostvare. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije