Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podižu standard usluga

Dugo Selo dobilo novi, moderniji Turističko-informativni centar: Svečano otvorenje zakazano je za petak

Crkva Sv. Martina na Martin bregu u Dugom selu
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
03.07.2024.
u 15:51

Opremljen je modernim digitalnim informativnim panelom te interaktivnim ekranima, za koje se nadaju kako će značajno pridonijeti boljem informiranju posjetitelja, omogućujući im brži i lakši pristup svim potrebnim informacijama o gradu i njegovoj turističkoj ponudi

Novi Turističko-informativni centar s novim kvalitetnim prostorima, digitalnim panelima i interaktivnim ekranima dobila je Turistička zajednica Grada Dugog Sela. Smješteno je u Ulici Josipa Zorića 5 gdje se svečano otvara u petak u 13 sati. – Ovo je važan korak prema podizanju standarda usluga i unaprjeđenju turističke ponude koje će doprinijeti boljem iskustvu svih koji posjete Dugo Selo – kažu iz dugoselske Turističke zajednice. 

Novi prostor, dodaju, odražava kvalitetu koju Grad Dugo Selo kao kontinentalna turistička destinacija zaslužuje, a Centar ostavlja i profesionalni dojam na posjetitelje što će zasigurno povećati kvalitetu usluga koje Turistička zajednica nudi. U sklopu otvorenja okupljenima će predstaviti i brošuru grada, a imat će prilike razgledati i izložbu fotografija nagrađivanog fotografa i putopisca Saše Pjanića. 

VEZANI ČLANCI: 

Opremljen je modernim digitalnim informativnim panelom te interaktivnim ekranima, za koje se nadaju kako će značajno pridonijeti boljem informiranju posjetitelja, omogućujući im brži i lakši pristup svim potrebnim informacijama o gradu i njegovoj turističkoj ponudi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije