USRED BIJELA DANA

Dvojac na Maksimiru prišao 93-godišnjakinji: Jedan joj podmetnuo nogu, a drugi uzeo novčanik

Zagreb: Nakon tu?njave u kafi?u Dvojka policija radi uvi?aj
Jurica Galoic/PIXSELL
07.10.2024.
u 10:21

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura

Dva nepoznata počinitelja prišla su 93-godišnjakinji s leđa, jedan joj je podmetnuo nogu zbog čega je izgubila ravnotežu i pala, a drugi je otuđio novčanik iz torbice. Dogodilo se to jučer oko 14 sati u Maksimiru, u Hegedušićevoj ulici javlja Policijska uprava zagrebačka. Oštećena nije ozlijeđena, a materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura.

VEZANI ČLANCI:
Ključne riječi

Komentara 1

CO
CommonSense
12:21 07.10.2024.

koje moraš biti smeće da ovo napraviš starcu ili djetetu?! Dno dna ljudskog roda. Zakaj usred dana? pa kada nema policije ni za u tragovima. Evo, kad je tko vidio policajce u patroli a da nije Jelačić plac (i za tam je to rijetkost). Na žalost, penzićima je najbolje ne dizat lovu nego drž se kartice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije