Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u organizaciji Keindl Sporta

'Family Day': Testirajte električne bicikle, zaigrajte graničar i opustite se uz stand-up komediju

Samobor: Odvožena 41. Večernjakova biciklijada
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/11
05.06.2024.
u 15:00

Vodeće regionalno društvo sportske opreme nedavno je predstavilo besplatno iznajmljivanje bicikala, kao i uslugu besplatnog prikupa električnih bicikala na servis za područje grada Zagreba

Vježbe vožnje bicikla, virtualne utrke, mali nogomet te nastup stand-up komedije samo su dio bogatog programa koji vas ove nedjelje očekuje, od 10 do 22 sata, u Vitezićevoj 1a gdje se organizira „Family Day powered by Keindl Sport“. Vodeće regionalno društvo sportske opreme organizira ga s ciljem da okupe brojne obitelji koje će se zasigurno zabaviti jer u sklopu cjelodnevnog programa pronaći će se nešto za sve uzraste. 

– Topliji dani su pred nama, a mi smo odlučili to iskoristiti na najbolji mogući način. Ovim putem pozivamo sve da uz nas uživaju na otvorenom, sjednu na svoje bicikle i pridruže nam se s obitelji na cjelodnevnom druženju jer Family Day ima samo jedan cilj, da se cijela obitelj ludo zabavi – rekao je Ivan Binenfeld, član Uprave Keindl Sporta. 

VEZANI ČLANCI: 

Najmlađi će tako uživati u brojnim zabavnim aktivnostima kao što su interaktivne radionice, natjecanja, vježbe vožnje bicikala, poligoni, igraonica Plavi svijet, virtualne utrke, graničar te mali nogomet. Roditelji će se pak moći družiti i opuštati u chill zoni uz stand-up comedy nastup, osvježavajuće piće, testiranje električnih bicikala, pregled kože, nutricionističko savjetovanje, informacije o zaštiti kože od UV zračenja, besplatne koktele i glazbu uz DJ-a.

Keindl Sport već više od 25 godina prati i živi biciklizam kroz sve discipline. Ovo je samo jedan od događaja kojim kompanija ove godine planira povećati popularnost biciklističkog sporta. Tako je nedavno predstavljeno besplatno iznajmljivanje bicikala, kao i usluga besplatnog prikupa električnih bicikala na servis za područje grada Zagreba. Više informacija o ovom događaju i detaljni raspored aktivnosti dostupno je na web stranici događaja.

GALERIJA Ovako je izgledala Večernjakova biciklijada: Avanturu od 21 kilometar svladale tisuće biciklista

Samobor: Odvožena 41. Večernjakova biciklijada
1/52

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije