BLIZU TRAMVAJSKE STANICE

FOTO Krš i lom u Zagrebu: Sudarila se dva auta, dvije osobe prevezene u bolnicu

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
19.07.2024.
u 21:49

Zagrebačka policija potvrdila nam je kako su dojavu o nesreći dobili oko 20.18 sati, nakon što su se sudarila dva osobna automobila

Krš i lom dogodio se danas kod Folnegovićevog naselja u Zagrebu u večernjim satima. Nesreća se dogodila na križanju Ulice Milke Trnine i Držićeve avenije, i to u blizini tramvajske stanice na kojoj su putnici čekali ZET.

Zagrebačka policija potvrdila nam je kako su dojavu o nesreći dobili oko 20.18 sati, nakon što su se sudarila dva osobna automobila. U nesreći ima i ozlijeđenih, dvije osobe, koje je Hitna pomoć prevezla u bolnicu. Krhotine automobila bile su razbacane po Aveniji, dok je policija dežurala i obavljala očevid. 

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 4

IZ
izrazlica
22:40 19.07.2024.

na svim starim kartama zagreba taj dio grada se zove trstik .. čak je postojao i košarkaški klub trstik kojeg je sponzorirala coca cola koja ima pogon u tom kvartu, još uvijek postoji košarkaško igralište gdje je taj klub trenirao ... ali iz nekog razloga to je ime zaboravljeno .. hmm ...

ZR
zea.razdorov
23:09 19.07.2024.

To je zeznuto križanje. Sa Savice dojure ovi koji idu ravno, a ne vidiš ih ako skrećeš lijevo iz Folke jer je križanje povišeno. Treba strelica za lijeve skretače prema mostu prije nego netko pogine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije