SNIMLJEN U ZAGREBU

FOTO Prepoznajete li ga? Policija traži ovog muškarca zbog prijevare

Foto: Videonadzor/PU zagrebačka
1/3
04.09.2024.
u 13:29

Osim na broj 192, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese i.pp.zagreb@mup.hr ili zagrebacka@policija.hr

Zagrebačka policija traži pomoć građana u identifikaciji muškarca za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o kaznenom djelu računalna prijevara koje je počinjeno u subotu 27. siječnja 2024. godine između 17:10 i 18 sati na adresi Trg Petra Preradovića 4.

Muškarac na snimci nosi tamniju jaknu, crne hlače, crne tenisice s bijelim džonom i tamniju kapu sa slovom "D" na prednjoj strani. Bijele je puti i ćelav ili s vrlo kratkom kosom.

Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, policija ih poziva da je o tome obavijeste pozivom na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese i.pp.zagreb@mup.hr ili zagrebacka@policija.hr .  

GALERIJA Sava u Beogradu potpuno prekrivena algama

1/18

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije