POGINULA JEDNA OSOBA

FOTO Strašni prizori u Zapruđu gdje su se sudarili tramvaj i autobus: Stvaraju se velike gužve

Foto: Čitatelj
1/26
14.10.2024.
u 07:34

U 8.55 sati završio je zastoj tramvajskog prometa, dok očevid i dalje traje. Linije 6, 7 i 8 prometuju svojim uobičajenim trasama

Jedna osoba poginula je u teškoj nesreći autobusa i ZET-ova tramvaja u teškoj nesreći koja se jutros nešto poslije 5 sati dogodila u kružnom toku u zagrebačkom Zapruđu. Tramvajski promet bio je prekinut je zbog očevida koji je potrajao skoro do 9 sati, a fotografije s mjesta nesreće ukazuju na težinu ove nesreće. U autobusu nije bilo putnika, a ZET-ova vozača zbrinula je hitna medicinska pomoć.

Naime, neslužbeno smo ranije doznali kako je poginuo pješak koji je prelazio cestu na obilježenom pješačkom prijelazu, a još se utvrđuje kako je došlo do sudara do autobusa privatnog prijevoznika i tramvaja. U 8.55 sati završio je zastoj tramvajskog prometa, dok očevid i dalje traje. Linije 6, 7 i 8 prometuju svojim uobičajenim trasama.

''Zbog prometne nesreće na kružnom toku u Zapruđu u Zagrebu (sudar tramvaja i autobusa) prekinut je tramvajski promet u oba smjera i cestovni promet iz Sarajevske u smjeru Avenije Dubrovnik. Savjetujemo vozačima korištenje alternativnih pravaca zbog stvaranja gužvi s povećanjem gustoće prometa tijekom jutarnjih vršnih sati'', javio je ranije HAK.

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 18

MT
makan tahi
07:47 14.10.2024.

kako je došlo do sudara? tako što bus nije stao i propustio tramvaj

Avatar Dragec.Vrag
Dragec.Vrag
08:48 14.10.2024.

che,imaš li ti pojma o prometnoj kulturi pješaka,biciklista,te još sad i el.romobila?Odvoji si sat vremena na nekom frekventnom raskršću i promatraj.No kod nas ni 90%vozača je nema.

SN
Senf na kobasicama
09:02 14.10.2024.

orao naravno da moraš stat!problem je kaj kod nas ljudi neznaju vozit auto,a izgleda kak i ti nemaš pojma! ako se pješak približava pješačkom prijelazu ti kao vozač moraš biti spreman na tu situaciju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije