uznemirujuća fotografija

FOTO Teška nesreća u blizini Zagreba: Auto nakon prometne smrskan do neprepoznatljivosti

Foto: Policija zaustavlja Krapinsko-zagorska županija
27.07.2024.
u 13:37

Strava na cesti.

Teška prometna nesreća dogodila se ranije jutros na Aleji grada Bolonje na izlazu iz Zagreba u smjeru Zaprešića. Uznemirujuću fotografiju objavila je Facebook stranica Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija.

"Auto je totalka" "Nadam se da su putnici i vozač dobro" pisali su pratitelji u komentarima.

Od posljedica ozljeda, nakon prometne nesreće koju je izazvao maloljetnik (17), u KBC-u Sestre milosrdnice u subotu je preminula 17-godišnja djevojka, troje maloljetnika je lakše, a jedan teže ozlijeđen u toj nesreći, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka. U nesreći, koja se dogodila u subotu oko 4:10 sati, ozlijeđena su četiri maloljetna putnika i sam vozač, a liječnička im je pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti Zagreb i Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice.

Utvrđeno je da su tri putnika, 16-godišnjak, 17-godišnjakinja i 17-godišnji vozač lakše ozlijeđeni, dok su teško ozlijeđeni 17-godišnjak i 17-godišnjakinja

 

Komentara 1

ST
sttipe
14:54 27.07.2024.

Vjerovatno je udario u neki tenk od 6 tona, (koji rvacki velemože kupuju svojim ženama, za vozikanje po gradu, i oduzimanje prednosti).. Tehnički bi se triba naplaćivat 1000+ kila, svaki kil, puta ,svaki Kw... Da se koeficijenti množe.. 2 onolika komada stiropora, bi u onakvom sudaru ostala jedva vidljivo oštećena.. Masa puta brzina, razvaljuje. Masa SUV vozila i ne triba neku brzinu, da bi UBIJALA...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije