KAOS U ZAPREŠIĆU

FOTO Nadrogirani i s lažnim pištoljem i štakom pljačkali kladionicu: Nije im pošlo za rukom, evo scena s uhićenja

Zaprešić: Kradljivci uhvaćeni na djelu
Foto: PUZ
1/4
10.10.2024.
u 11:04

Kod savladavanja otpora jedan od počinitelja je lakše ozlijeđen te mu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Rebro

Noćas oko 2 sata u Zaprešiću, u Ulici bana Josipa Jelačića, tijekom obavljanja redovnih zadaća policajci su posumnjali da se u poslovnici igara na sreću odvija kazneno djelo. U poslovnici, kasnije je utvrđeno, u tom trenutku su se nalazila dvojica maskiranih muškaraca, od kojih je jedan bio naoružan da bi po prijetnji upućenoj tim oružjem zaposlenici starosti 40 godina, otuđili novac iz poslovnice. U tom  su se prostoru, prilikom razbojništva nalazili i građani. Jednoga od kradljivaca  policajci su savladali uz uporabu sile prilikom izlaska iz poslovnice. Muškarac je unatoč odbijanju postupanja po naredbama policijskih službenika, savladan, a odmah potom izlazi i drugi počinitelj s oružjem u ruci koji je razoružan i svladan.

Obojica su dovedena u službene prostorije policije, gdje je utvrđeno da se radi o 28-godišnjacima pod utjecajem opojnih sredstava. Kod savladavanja otpora jedan od počinitelja je lakše ozlijeđen te mu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Rebro. Na mjestu događaja pronađen je pištolj nalik na pravi, nož te štake koje su koristili simulirajući otežani hod pri činjenju razbojništva kao i sav novac. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

VEZANI ČLANCI:
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije