Proljeće na Bundeku

Gastroužitak – prvenstvo u kuhanju fiša i lovačkoga gulaša

bundek
Žarko Bašić/PIXSELL
26.04.2013.
u 11:00

Prvo otvoreno prvenstvo u kuhanju fiša održava se 27. travnja, a u kuhanju gulaša 4. svibnja

Proljeće na Bundeku manifestacija je Grada u sklopu koje se ove subote održava 1. otvoreno prvenstvo grada Zagreba u kuhanju fiša, a 4. svibnja 1. otvoreno prvenstvo grada Zagreba u kuhanju lovačkog gulaša.

Tko će skuhati najbolji i najukusniji fiš, saznat će se 27. travnja od 12 do 16 sati, a građani će od 14 sati moći kušati više od 4000 besplatnih porcija fiša. Od 12 sati natjecat će se petnaest ribolovnih društava koja će, svako prema svom vlastitom receptu, pripremati popularni fiš, a ponosni pobjednik proglasit će se poslije 14 sati.

Gastroužitak za sve Zagrepčane nastavlja se i prve subote u svibnju, kada će građani moći uživati u više od 4000 lovačkih gulaša koje će pripremiti natjecatelji iz 17 lovačkih društava, a posjetitelji će se moći upoznati i s radom čuvara prirode te uživati u ručku na otvorenom. 

Organizatori fiša i lovačkoga gulaša tijekom dva vikenda na Bundeku su Savez športsko ribolovnih društava grada Zagreba, Lovački savez grada Zagreba, Grad Zagreb, Gradski ured za poljoprivredu i šumarstvo te ured za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj, Odsjek za turizam pri gradskom Uredu za gospodarstvo, rad i poduzetništvo, vinari udruge Zagrebačko vinogorje, Vinska cesta grada Zagreba i vinari Zagrebačke županije, služba čuvara divljači u Parku prirode Medvednica, Javna ustanova Maksimir, park prirode Medvednica...

>>Jarun Piknik Festival - 5 dana dobre klope i vrhunske zabave

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije