uskrsni vodič

Gdje se možete zabaviti, kamo otići ako vam nešto nedostaje

uskrsna jaja
Damir Špehar/PIXSELL
29.03.2013.
u 14:04

Po lijekove u sedam dežurnih gradskih ljekarni, radionice i iznenađenja za djecu

Ljekarne

Dežurne ljekarne koje rade tijekom blagdana su: Trg bana J. Jelačića 3, Ilica 301, Ozaljska 1, Grižanska 4, Av. V. Holjevca 22, Ljekarna Zeus, Divka Budaka 17 (Okretište Borongaj), Ljekarna “Farmacia” , Držićeva 4 na Autobusnome kolodvoru. Radno vrijeme je od 0-24 sata.

Javni prjevoz prema nedjeljnom rasporedu

Tijekom blagdana tramvaji i autobusi voze prema nedjeljnome voznome redu. Pogrebne službe Gradskih groblja ne rade na Uskrs. Dežurna pogrebna služba radi od 8 do 22 sata. Blagajna Zagrebparkinga u Šubićevoj 40 ne radi na Uskrsni ponedjeljak. Hitne intervencije Vodovoda i Elektre rade od 0 do 24 sata.

Dućani zatvoreni za Uskrs

Trgovački centri ne rade na Uskrs, no radit će na Uskrsni ponedjeljak. Otvoreni su: City centar one East i West, Arena Centar, West Gate, Avenue Mall, Superkonzumi na Sveticama i i u Dubcu od 8 do 15 sati, u Dugavama od 8 do 18, a na Črnomercu od 8 do 20 sati. Mercator u Vukovarskoj radi do 14 sati.

Radionice za klince

Tijekom subote u Avenu Mallu održavaju se radionice izrađivanja zečića i pilića, ukrašavanja i oblačenja pisanica i izrada uskrsnih čestitki koje traju od 10 do 18 sati. Veseli plavi slonić Slonko Bonko djeci će poklanjati zabavnik. Mališani će se sa slonićem moći fotografirati od 10 do 20 sati. Sva djeca će se moći zasladiti tradicionalnom tortom koju će najmlađi besplatno kušati u 18 sati, a dobre vile darovat će čak 300 šarenih balona.

Kerempuh

Autorski projekt Cabaret Chishche Lishche mladih snaga Satiričkog kazališta Kerempuh, na sceni je u subotu u 23 sata. Predstava je premijeru imala 1. prosinca 2012. godine i izazvala veliko zanimanje publike. Mladi članovi ansambla nastupom oživljavaju Noćnu scenu Kerempuha.

Lutkarska predstava

Lutkarska predstava za djecu “Čarobni osmijeh” igra na Sceni Grič u subotu u 11 sati. Riječ je o predstavi koja govori o Zagrebu iz motrišta siromašnog i tužnog dječaka koji kroz slučajno dobiveni dar osmijeha odjednom doživljava preobražaj sebe i svoga grada. Scenografija je na velikom stolu gdje se krije pravi mali grad. Lutke - zvrkovi, koje pokretljivošću prikazuju dušu grada Zagreba.

Hvaljena monodrama \"Ja tata\"

Urnebesna i dirljiva ispovijed čovjeka bačenog u avanturu donošenja novog života na svijet igra i ove subote na sceni Teatra Exit u 20 sati. Predstava koju najviše vole trudnice i mladi roditelji govori o čovjeku kojeg jednog zimskog dana supruga, mašući mu testom za trudnoću ispred nosa, upita: “Dragi, koje je boje trudnoća?”, nakon kojeg se njegov savršeno uređeni život okreće naglavačke.

Svirka

D.J. Mario Kovač u sklopu jednomjesečne turneje “Biggest little rock club in town” zabavlja goste u Hard placeu u subotu navečer gdje se održava Uskrsni tulum. Osim prigodnog glazbenog izbora, Mario dodjeljuje nagrade – za najoriginalnije jaje i za najtvrđe jaje – ono koje će pobijediti u natjecanju u tucanju jaja. Pobjednici dijele glavnu nagradu – gajbu Žuje. Osmišljen je dvostruki happy hour koji traje od 20 do 22 sata.


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije