Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitarni koncert

Gimnazijalci iz Tituša Brezovačkog pomažu djeci iz Kuće sv. Josipa u Hrvatskom Leskovcu

Zagreb: Učenici gimnazije Tituš Brezovački pripremaju se za  humanitarni koncert
Marko Prpic/PIXSELL
22.03.2023.
u 17:55

Mjuzikl pod nazivom „Od stoljeća sedmog…Tituš“ je u četvrtak u kinu Studentski centar, a počinje u 18 sati

Gotovo 100 učenika Gimnazije Tituša Brezovačkog nastupit će na humanitarnom koncertu, koji će se u sklopu Dana otvorene nastave i radionice iz glazbene umjetnosti u četvrtak održati kinu Studentski centar u Savskoj 25.

S početkom od 18 sati učenici će tako svoje talente i vještine pokazati u 100-minutnom mjuziklu pod nazivom „Od stoljeća sedmog…Tituš“. 

 

O alternativnoj povijesti koja je utjecala na današnje stanje u školi učenici se pokazati kroz glumu, pjesmu i ples. Cijena ulaznica je pet eura, a sav prihod namijenjen je nezbrinutoj djeci iz Kuće sv. Josipa u Hravatskom Leskovcu te bivšu učenicu škole Herminu. 

 

Komentara 1

LI
liliZG
16:25 24.03.2023.

Prekrasna akcija....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije