PLAN ZA SPAS CIBONE

Grad će pomoći otplatiti dugove

cibona
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
11.08.2014.
u 15:27

Dogovor s igračima te nova skupština i uprava koje bi se trebale sastojati od privatnih investitora također su dio plana

Dogovor s igračima vjerovnicima oko načina i rokova za rješavanje dugova, nova skupština i uprava Udruge građana Cibona koje bi se trebale sastojati primarno od predstavnika privatnih investitora kluba te Grad i Skupština koji sudjeluju u razrješenju preostalih dugova. Plan je to za spas Cibone koji je novi sportski direktor kluba, Aleksandar Petrović, na današnjem sastanku predstavio predsjedniku Gradske skupštine Darinku Kosoru. Plan bi se trebao realizirati u sljedećih trideset dana.

>>'Pred vjerovnicima sam ponizan jer znam da ih je Cibona višestruko prevarila'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije