sutra kvartovska tribina

Grade li vodovod u Ježdovcu?

Kvartovska tribina
Dalibor Urukalović/PIXSELL
18.02.2014.
u 11:04

Stanari gradske četvrti Novi Zagreb - zapad još do sutra mogu svoja pitanja slati na gradska@vecernji.net ili na 6300-455. Tribina je u srijedu u 18.30 u Društvenom domu Sveta Klara, Mrkšina ulica 40a

Hoće li se i kada u Lučkome urediti Dom zdravlja koji je posve derutan, planira li se uređenje zapuštenog parka na Nehruovu trgu u Savskom Gaju, hoće li se u Klari urediti park ili šetnica, kada će se u Leskovcu i Ježdovcu sagraditi vodovod?, samo su neka od brojnih pitanja pristiglih u Večernjakovu redakciju uoči pete Večernjakove kvartovske tribine.

Tribina pod nazivom “Želite li bolji kvart?” koja se organizira u suradnji s Gradom Zagrebom održat će se sutra u 18.30 sati u Društvenom domu Sveta Klara, Mrkšina ulica 40a, a ulaz za sve posjetitelje gradske četvrti Novi Zagreb - zapad besplatan je. Na jednosatnoj raspravi Večernjakovi će čitatelji tako imati priliku postaviti pitanja, ali i jasno uputiti sve pročelnike kao i predstavnike Zagrebačkog holdinga na probleme s kojima se svakodnevno susreću u svome kvartu, ali i predložiti nove ideje i prijedloge zbog kojih će im život biti bolji i kvalitetniji.

Svi oni koji zbog vremenskog ograničenja na tribini ne uspiju postaviti pitanje, moći će ga ubaciti u Večernjakovu kutiju koja će se nalaziti na ulazu u Društveni dom, a sve do početka tribine čitatelji svoja pitanja mogu poslati i na e-mail adresu: gradska@vecernji.net ili pitanje postaviti pozivom na broj 01/6300-455.

Na sva pitanja bit će odgovoreno u tiskanom i internetskom izdanju Večernjeg lista, a Večernjakov tim pozorno će, uz naše čitatelje, pratiti realizaciju svih obećanja koja su dali pročelnici.

>>Javljajte nam što vas muči, za tribinu u Novom Zagrebu - zapad

Komentara 1

LI
liliZG
13:41 18.02.2014.

neće, neće, neće i neće, .....sjećam se bandića 2008 na nekavom otvaranju tko zna čega u Lučkom, kada je rekao da će kanalizacija u Lučko doći do2009, danas je 2014, jedino su raskopali staru karlovačku i držali je tako razrovanuu preko 6 mjeseci , i sad zaključili da je promjer cijevi premali, pa će valjda opet trebati raskopati staru karlovačku i postavljati novu cijev.... a svi mi koji radimo u tom krugu znamo kako smo se vozili po kanalu i okolo naokolo do posla.....katastrofa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije