NEOBIČNI UVJETI

Hrvatica zgrozila društvene mreže oglasom za dadilju: 'Nećemo debelu ni onu koja živi s ljubimcem'

Ilustracija
Pixabay
17.10.2024.
u 20:59

"Tražim tetu za povremeno čuvanje curice od 10 mjeseci. Ne želimo debelu tetu ni tetu koja živi s kućnim ljubimcem. Želimo iskustvo u čuvanju djece (npr. rad u vrtiću). Na Trnju smo. Javim se povratno", piše u oglasu koji je šokirao mnoge

U popularnoj grupi na društvenoj mreži pojavio se oglas para iz Zagreba koji traži dadilju za svoju 10-mjesečnu djevojčicu, ali uz specifične uvjete koji su izazvali niz negativnih reakcija. U oglasu su, među ostalim, istaknuli da ne žele dadilju s viškom kilograma.

"Tražim tetu za povremeno čuvanje curice od 10 mjeseci. Ne želimo debelu tetu ni tetu koja živi s kućnim ljubimcem. Želimo iskustvo u čuvanju djece (npr. rad u vrtiću). Na Trnju smo. Javim se povratno", piše u oglasu koji je šokirao mnoge.

Mnogi komentatori oglas su ocijenili kao neprimjeren i uvredljiv. "Oglas je više nego degutantan i sramotan. U 90% slučajeva te 'debele' tete su bolje, pristupačnije te vise shvaćaju djecu. Sretno s odgojem djeteta s takvim razmišljanjem", "Ne treba vam dadilja, nego socijalna služba da spasi dijete od vas samih", samo su neki od komentara.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Poznati Hrvati sa zadovoljstvom pokazuju svoje četveronožne ljubimce, ovo su najljepši prizori

Ilustracija
1/50

Komentara 3

MA
maximinimax
21:34 17.10.2024.

Dijete te dobi nije baš lako čuvati pogotovo debelim ljudima

MA
maxymus3
21:06 17.10.2024.

Pa i ja bi tako… ne zelim psa u stanu ili kući ,a debljina uglavnom upućuje na nezdrave navike . Kako ćeš naučiti dijete, Ako I ti sam zdravo ne živiš!?

TH
than
23:19 17.10.2024.

U cemu je problem. Njihovi novci, njihovi uvjeti. Uostalom drzava je ta koja prva radi diskrimaciju, sto ne bi mogli i obicni ljudi. Sada su kao neki zgrozeni, a na ostale diskriminacije koje sama drzava pravi, na to nitko ne reagira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije