sve pod kontrolom

HZZO u Jukićevoj opet radi, vratila se struja

'HITNA POMOC 15.02.07.'
Filip Brala/PIXSELL
04.01.2013.
u 09:40

Kvar je popravljen do 14 sati, kazali su u Jukićevoj. Dotad nisu mogli primati stranke

Ključne riječi

Komentara 5

DE
demokršćanin
12:10 04.01.2013.

USPJESI! Da li bi se i ovaj "uspjeh" trebao pripisati samohvalnom ministru zdravstva?

LI
liliZG
12:15 04.01.2013.

Zašto se ova informacija nije ponavljala na radiu i tv-u jer svi znamo da 95% korisnika HZZO-a su penzići koji ne surfaju netom pa samo besportrebno stvaraju gužvu u prostorijama HZZO, uostalom kao i dr jadnici koji su tamo dospjeli bez veze...... ...ako je to održavanje bilo najavljeno od HEP-a kao što i je , još jučer su trebali obavijetiti javnost da neće biti u mogućnosti raditi, da škvadra uzalud ne bi morala dolaziti...... eto..

DU
Deleted user
10:09 04.01.2013.

počele su sabotaže evo, informatički sustav HZZO je pao sistem inženje kojem su smanjili plaću jutros došao na posao i kad je čuo da su gazdama POVEĆALI plaće sredio pad sustava bit će toga više

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije