GUŽVE I VIKENDOM

I nedjeljom se kopa po Zagrebu: Zbog radova cijeli dan je zatvorena važna ulica u centru, a ne voze ni tramvaji

Zagreb:  Novi semafori na Trgu Republike Hrvatske
Patrik Macek/PIXSELL
20.10.2024.
u 10:00

U metropoli se i neradnom nedjeljjom radi na prometnicama.

Zbog radova na javnoj rasvjeti, Ulica Andrije Hebranga na dijelu od Preradovićeve ulice do Trga Republike Hrvatske u večeras do 20 sati bit će zatvorena za sav promet u fazama, od raskrižja do raskrižja. Obilazni pravac za vrijeme radova bit će: A. Hebranga – Trg J. J. Strossmayera – Trg kralja Zvonimira – Trg A. Starčevića – Mihanovićeva – Trg Marka Marulića – Trg Antuna, Ivana i Vladimira Mažuranića – Trg Republike Hrvatske – V. Klaića.

Zbog radova na modernizaciji ispravljačke stanice Daničićeva, u subotu i nedjelju, 19. i 20. listopada, obustavljen je tramvajski promet u središnjem i zapadnom dijelu grada, odnosno od Črnomerca, Ilicom, Trgom bana Josipa Jelačića i Jurišićevom, preko Zrinjevca te od Zapadnog kolodvora do Savske i Savskom cestom sjeverno od Vodnikove.

Tramvajske linije 2, 6, 9 i 14  neće prometovati, dok će tramvaji linija 5, 8, 11, 12, 13 i 17 voziti izmijenjenim trasama. Umjesto tramvaja, zonom obustavljenog tramvajskog prometa, uspostavljaju se dvije izvanredne autobusne linije, 618 i 619. Početno stajalište linije 109 na terminalu Črnomerec privremeno se izmješta na izlazni peron, kod objekta ZET-a. Prolazno stajalište linije 146 na Črnomercu, u smjeru Jankomira, privremeno se izmješta kod benzinske postaje INA.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije