PROMO

I ove godine čaroban Advent Winter Garden na Radničkoj!

Advent Winter Garden
04.11.2022.
u 13:29

Na Radničkoj cesti 22. studenog veliko otvorenje Winter Garden Adventa uz koncert Vesne Pisarović

Klizanje je omiljena aktivnost Zagrepčana u ovo blagdansko vrijeme pa će Advent na Radničkoj ponovno biti hit lokacija za rekreativne klizače i djecu. Naravno da nisu zaboravili na najvažniju sporednu stvar na svijetu – Nogomet koji će se pratiti na velikom ekranu uz animaciju i nagradne igre. Osim velikog klizališta i navijanja za reprezentaciju, ovdje vas očekuje ponuda ukusnih zalogaja, kuhano vino, bogat program koncerata, a sve započinje već u subotu, 19. studenog.

Veliko otvorenje adventa na Radničkoj dogodit će se u utorak, 22. studenog koncertom Vesne Pisarović od 18 sati!

Tijekom cijelog adventa organiziran je bogat program na kojem ćemo se družiti uz ukusne zalogaje, kuhano vino, deserte, zabavu na velikom otvorenom klizalištu, a posebno izdvajamo čaroban foto korner iznenađenja koji obavezno morate posjetiti i fotografirati se. U utorak, 22. studenog navečer od 18 sati očekuje vas fantastična zabava na koncertu Vesne Pisarović.

Ovaj dio Zagreba će ovim klizalištem i zabavnim programom ponovno postati omiljeno mjesto za dnevna i večernja druženja. Iskoristite nadolazeći Advent i zabavite se u dobrom društvu obitelji i prijatelja na omiljenoj adventskoj lokaciji u gradu na Radničkoj cesti.

Program adventa možete redovito pratiti na Facebook stranici i na webu.

Na Winter Garden adventu možete organizirati svoje privatne i službene proslave i događanja kao i domjenke. Za sve informacije kontaktirajte odjel evenata na zagreb.events@hilton.com

Osjetite čarobnu atmosferu na WINTER GARDEN Adventu na Radničkoj cesti 21 velikom klizalištu uz mirise medenjaka, kuhanog vina i ukusnih delicija, fotografirajte se na foto kutku i uronite u božićni ugođaj.....a u našoj galeriji pogledajte kako je bilo prošle godine…

Advent Winter Garden
1/8

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije