Tri linije

Iz ZET-a: Nove izmjene na tramvajskim noćnim linijama

Zagreb: Prvi puta nakon prekida prometa zbog pandemije i potresa tramvaji voze centrom grada
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
12.07.2021.
u 11:54

Umjesto linija 31, 33 i 34 vozit će autobus, i to zbog sanacija tramvajskog kolosijeka i radova na Mostu mladosti.

Zbog sanacije tramvajskog kolosijeka na raskrižju Draškovićeve i Vlaške ulice, u noćima od ponedjeljka, 12. srpnja, do nedjelje, 18. srpnja, umjesto noćne tramvajske linije 33 vozit će autobus, javljaju u ZET, a isto vrijedi i za liniju 34, u noćima večeras do nedjelje, 18. srpnja, i to zbog sanacije tamvajskog kolosijeka na raskrižju Draškovićeve i Vlaške ulice. 

Zbog nastavka radova na Mostu mladosti, u noćima od subote, 17. srpnja do ponedjeljka, 19. srpnja, umjesto tramvaja noćne linije 31 vozit će autobus. Autobusna supstitucija ne koristi tramvajska stajališta Studentski dom Stjepan Radić, Arena Zagreb, Most mladosti i Borovje istok.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije