DOBRA VIJEST ZA STUDENTE

VIDEO Izgleda da se čekanje isplatilo: Zavirite u jedan dio nove zagrebačke menze, i to prve u ovom dijelu grada

Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL/TikTok
1/3
03.09.2024.
u 13:44

Osim toga, zbog menze bi mogla "oživjeti" i privremena zgrada Sveučilišta u kojoj su do sada održavane promocije studenata te razne konferencije

Čini se da zagrebački studenti dobivaju novu menzu. Kako su objavili na društvenim mrežama zagrebačkog Studentskog centra, radi se o novom restoranu subvencionirane prehrane "Gaudeamus" i to na Kajzerici, u privremenoj zgradi Sveučilišta u Zagrebu, u Ulici Radoslava Cimermana 88. 

"Uskoro donosimo više informacija", napisali su iz SC-a u opisu videozapisa na kojemu su pokazali kako će to izgledati kuhinja u novoj menzi. 

 

@sczagreb 📣🆕️ U pripremi je novi restoran subvencionirane prehrane "Gaudeamus"! 📍zgrada , Ul. Radoslava Cimermana 88 🔜 Uskoro donosimo više informacija! #sczagreb #sveucilisteuzagrebu #SCZG #UniZg #Zagreb #novirestoran #menza ♬ Success Inspirational - StereojamMusic

 

Taj restoran subvencionirane prehrane prvi je koji će niknuti u Novom Zagrebu. Osim toga, njime će se "oživjeti" i privremena zgrada Sveučilišta u kojoj su do sada održavane promocije studenata te razne konferencije. 

VEZANI ČLANCI:

 

Komentara 2

LJ
ljudemisi
15:58 03.09.2024.

Previše ulažemo u visokoškolstvo, pa i ovakve menze bez odgovornosti da ti studenti trebaju vratiti narodu što je u njih uloženo. trebalo bi ulagati samo u studente koji na vrijeme diplomiraju, koji studiraju korisne studije za potrebu hrvatskog naroda i koji nakon studija odrade svoju radnu i korisnu obvezu.

FV
Frajle.VK
15:56 03.09.2024.

U projektima isplativost se ne gleda kroz emotivno zadovoljstvo već kroz povrat investicije. Ovaj projekt je sve samo nije isplativ. Platila EU i hrvatski građani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije