MIJENJA SE CJENIK

Jeftino žičarom još samo za vikend, od ponedjeljka cijene rastu, osobito za jednu skupinu

Zagreb: Žičara Sljeme ponovno puštena u pogon
Marin Tironi/PIXSELL
29.04.2022.
u 18:32

Turisti će plaćati 75 i 125 kuna, odnosno stariji i mladi između 50 i 75, a djeca i osobe s invaliditetom 20 i 30

Zadnji vam je čas za vožnju žičarom po promotivnim cijenama jer su od ponedjeljka na snazi nove tarife. Oni koji imaju ZET-ov pokaz plaćat će 30 kuna u jednom smjeru, a povratnu kartu 50.

Nove cijene karata formirane su u tri kategorije. Za građane Zagreba koji imaju pretplatnu kartu ZET-a s mjesečnim ili godišnjim kuponom, cijene karata ostaju iste kao i tijekom promotivnog razdoblja. Nešto veća cijena vrijedi za građane grada Zagreba koji nemaju pretplatnu kartu ZET-a, dok će ostalim korisnicima biti dostupne karte po punoj cijeni.

Za starije od 65 i mlade od 15 do 24 godine cijena je 20 kuna, a 30 u oba smjera. Oni koji nemaju pokaz kartu će plaćati 40 i 70 kuna, stariji i mladi 25 i 40, a za djecu i osobe s invaliditetom je besplatna.

Turisti će pak plaćati 75 i 125 kuna, odnosno stariji i mladi između 50 i 75, a djeca i osobe s invaliditetom 20 i 30. (mimi)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije