VRIJEME CURI

Rok je sve kraći: Tomašević objasnio što s onima koji ne stignu na vrijeme poslati zahtjev GPZO-u

Zagreb: Gužva ispred Gradske plinare Zagreb
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/5
21.09.2024.
u 14:25

Korisnički centri GPZO-a na adresi Radnička cesta 1 te Zagrebačkog holdinga na adresi Ulica grada Vukovara 41, inače, rade i subotom i to od 9 do 18 sati, a u ponedjeljak, 23. rujna svi centri rade od 8 do 19 sati

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević podsjetio je Zagrepčane, Velike Gorice i Zaprešića da je rok za slanje zahtjeva i ugovora za ostanak u GPZO-u do 23. rujna 2024. u ponoć.  

"Ukoliko građani do tog roka ne uspiju poslati potpisani zahtjev i ugovor, dovoljno je iskazati interes GPZO-u popunjavanjem formulara na web stranici GPZO-a do 23. rujna u ponoć, i ti će se zahtjevi također obrađivati", istaknuo je gradonačelnik. 

Što se tiče sustava kotlovnica u višestambenim zgradama gradonačelnik je naglasio da se zbog specifičnosti načina isporuke i obračuna plina, odluku o odabiru opskrbljivača vlasnici stanova trebaju donijeti kolektivno, a zahtjev podnosi predstavnik suvlasnika. Za ostanak na tržišnoj usluzi GPZO-a, predstavnici suvlasnika trebaju dostaviti potpise natpolovične većine suvlasnika višestambene zgrade o odabiru opskrbljivača. 

VEZANI ČLANCI:

Korisnički centri GPZO-a na adresi Radnička cesta 1 te Zagrebačkog holdinga na adresi Ulica grada Vukovara 41, inače, rade i subotom i to od 9 do 18 sati, a u ponedjeljak, 23. rujna svi centri rade od 8 do 19 sati. 

Komentara 13

CH
chemica
15:37 21.09.2024.

Ne ostajem kog Plinare, ali isključivo zato jer mi se ne da zekat s ispunjavanjem formulara. Inače, sumnjivi su ti iz Međimurje plina jer im se čak i vlasnik/osnivač javno čudi zašto su uopće predali ponudu za Zagreb kad su osnovani samo zato da osiguraju opskrbu plinom za Međimurje, a o tome pak što se sve pod Bandićem nakupilo u Plinari, tko je ikad imao posla s njima, teško da mu mogu biti simpatični. Kako ono kaže naš narod, sjaše kurta da uzjaše murta. Sumnjivi jedni, a bogami, nije da su i oni bivši cvijeće. Masovno pouhljebljivano bandićevo "cvijeće". Uvijek postoji i ta mikroskopska mogućnost da će tu Međimurci uvesti red. Mikronska. Kad već Tomek nije u stanju.

Avatar Rahož.Inžur.ej.Nimda
Rahož.Inžur.ej.Nimda
15:53 21.09.2024.

Ja imam 4 brojila na svoje ime. Poslao sam e-mailom zahtjeve GPZu i uredno su mi poslali ugovore, koje sam potpisane i skenirane, vratio e-mailom. Nikakvih problema. Inace, apsolutno sam protiv Tomasevica, ali ostajem kod GPZa, iz principa. Zagrepčanec sam i hocu da me opsluzuje zagrebačka firma. A ove gluposti oko cijena… dajte molim vas. 52,0, 52,1 ili 52,2… radi se o razlikama koje su apsolutno zanemarive na godisnjoj razini.

OP
ophidity
15:44 21.09.2024.

Ja biram Međimurce. Tomašević farba klupice i podržava pederčine. Znanstveno je dokazano da su pederi muškarci koji ljube muške u njuške, a to je gadljivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije