vaša iskustva

Jesu li zagrebačke ulice sigurne za pješake? Kakva su vaša iskustva?

pješački  (1)
Ivana Ivanović/PiXSELL
04.12.2012.
u 10:51

Javite nam se sa svojim iskustvima mailom na dojavi@vecernji.net ili komentarom na našim Facebook-stranicama Večernji.hr i Zagreb Večernji list

Školska torba odbačena na cesti, tenisica koja je ispala... stravičan je to prizor jutra na zagrebačkim Sveticama gdje je vozač pokosio školarca i mušku osobu. Na žalost, stradavanje pješaka u metropoli vijest je koja učestalo puni stupce crne kronike. 

>>Stravično: Autom na Sveticama pokosio muškarca i dijete

Osjeća li se pješak sigurno na zagrebačkim prometnicama? Koje su kritične točke u gradu, pribojavate li se za sebe i svoju djecu? Jesu li kazne za teže prometne prekršaje primjerene ili bi ih trebalo postrožiti?

Pitanja su to  na koja pokušavamo pronaći odgovor. 

Javite nam se sa svojim iskustvima mailom na dojavi@vecernji.net ili komentarom na našim Facebook-stranicama Večernji.hr i Zagreb Večernji list

Komentara 24

TR
Trempetich
11:36 04.12.2012.

Evo mog mišljenja. Prošao sam jako puno svijeta, vidio svakakve gradove, šetao po skoro svim europskim većim gradovima....i nigdje se vozačima ne ŽURI koliko se našim vozačima žuri. Stalno negdje sve nabrzaka, nervozni, a BIT je da su kod nas SVI U PRAVU pošto poto. Ima tu jos i vise al ne stane sve u komentar -

PP
Peter Petrovic
11:43 04.12.2012.

neki a imaih puno se ne zuri ,vec su puni sebe puni novca ,vecinom takvi i dosli lako do novca i sad divljaju poasaju se bezobrazno suprriorno. i svaka ulica je sigurna,i joi odredena brzina. to nije nesretni slucai toto je cisti kriminal . DOZIVOTNI ZATVOR ZA OVAKOV SLUCAI:

LU
Lucina
11:19 04.12.2012.

nije da nisu ulice sigurne nogo opcenito nista nije sigurno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije