Izloženo 150 vrsta

Još danas možete doći na 43. Izložbu gljiva u Studentskom centru

Zagreb: U Studentskom centru otvorena izložba gljiva
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
09.10.2021.
u 09:54

Od 10 sati pa nadalje, Igraonica-Gljivaonica radi animirat će djecu koja odluče posjetiti izložbu, a za sve članove Društva ulaz na izložbu je besplatan uz predočenje članske iskaznice pri dolasku na blagajnu

Čak 150 vrsta gljiva ubranih uglavnom po kišnom vremenu proteklih dana još danas do 20 sati se može pogledati na 43. izložbi gljiva u zagrebačkom Studentskom centru. 

-  Ekipe su donijele uzorke iz Crikvenice, Gorskog Kotara, Kupinečkog Kraljevca, Gornje Bistre, okolice Jastrebarskog, Petrove gore - poručili su organizatori na svojoj Facebook stranici, a jučerašnjem otvorenju nazočili su Pročelnik gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo gosp. Dejan Jaić i ravnateljica JU Maksimir Nika Dolen, predsjednica Društva Vesna Dujlović, počasni predsjednik Mladen Strižak i djelatnik EC Bogatstvo svijeta gljiva Zvonko Vuk. Od 10 sati pa nadalje, Igraonica-Gljivaonica radi animirat će djecu koja odluče posjetiti izložbu, a za sve članove Društva ulaz na izložbu je besplatan uz predočenje članske iskaznice pri dolasku na blagajnu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije