dijeli holding

Još samo sutra možete po besplatan kompost u Zagrebu. Evo kako do njega

Zagreb: Kompostana u sklopu odlagališta otpada Prudinec predra?uje boži?na drvca
Borna Filic/PIXSELL
12.05.2023.
u 15:02

Građanima koji vrijedno odvajaju biootpad želimo zahvaliti besplatnim kompostom dva puta godišnje, rekao je na početku podjele proljetnog komposta gradonačelnik Tomislav Tomašević

Ako još niste uspjeli podići besplatan kompost kojeg dijeli Zagrebački holding, to možete učini još samo sutra od 7 do 14 sati. Po njega se dolazi u kompostanu Jakuševac na Sajmišnoj cesti 12.

- Građani će prilikom preuzimanja komposta potpisati Izjavu kako se zaprimljeni kompost neće dalje preprodavati ili komercijalizirati na bilo koji način - poručili su iz Holdinga.

Kućanstva mogu uzeti do 1 m3 po članu, isključivo za osobnu potrebu, a prije odlaska do kompostane provjerite imate li sa sobom račun Zagrebačkog holdinga, kojeg je kod preuzimanja komposta potrebno predočiti te odgovarajuću ambalažu. 

-Građanima koji vrijedno odvajaju biootpad želimo zahvaliti besplatnim kompostom dva puta godišnje- rekao je na početku podjele proljetnog komposta gradonačelnik Tomislav Tomašević.

Podsjetimo, gotovi kompost se koristi kao visokovrijedno organsko gnojivo ili poboljšivač tla u poljoprivredi, vrtlarstvu i sadnji. Kompost se miješa sa zemljom, pijeskom i tresetom te se proizvode različiti supstrati i mješavine koje se koriste za sadnju bilja.

Ključne riječi

Komentara 1

SA
sasha68
13:20 14.05.2023.

otimas nam pare za vrećice a sve se i dalje odvozi zajedno a onda nam ,,poklanjaš,, zemlju aahaahahahaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije