ROCK STAR CAFFE

Kraj još jednog zagrebačkog kultnog okupljališta: Večeras održavaju oproštajni party, nova vlasnica ima druge planove

Zagreb: Zatvara se kultno mjesto - Rock Star
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/6
31.08.2024.
u 11:47

"Došao je i taj trenutak, naš zadnji vikend zajedno! Još jednom ćemo pričati sve nepodopštine koje smo zajedno prošli. Idemo plakati, smijati se, cugati, ljubiti i plesati – po zadnji put u našem establishmentu. Let's make it fab", poručili su vlasnici kluba na svojim društvenim mrežama.

Zagreb će izgubiti još jedno popularno okupljalište alternativne klupske scene. Zatvara se, naime, kultni Rock Star u Preradovićevoj ulici, a razlog je prodaja zgrade u kojoj se nalazio. Nova vlasnica za objekt ima neke druge planove, pa se popularni kafić mora deložirati. Ovaj vikend zato Rock Star održava svoj posljednji party prije zatvaranja. Jučer je bila prva večer, a večeras se održava druga, posljednja zabava prije nego što objekt zauvijek zatvori svoja vrata. 

"Došao je i taj trenutak, naš zadnji vikend zajedno! Još jednom ćemo pričati sve nepodopštine koje smo zajedno prošli. Idemo plakati, smijati se, cugati, ljubiti i plesati – po zadnji put u našem establishmentu. Let's make it fab", poručili su vlasnici kluba na svojim društvenim mrežama. 

30.08.2024., Zagreb - Zatvara se kultno mjesto za izlazak u centru grada, Rock Star. Razlog zatvaranja je prodaja zgrade u kojoj se klub nalazi, stoga ovaj vikend imaju oprostajni "Farewell" party. Photo: Neva Zganec/PIXSELL
Foto: Neva Zganec/PIXSELL

Večeras se tako održava Steamfunk & Fiddly party. "Otac i kum našeg establishmenta su nezaobilazni na zatvaranju! Vraćaju nas u zlatne godine s hitovima od rocka, indija, disca i funka, pa sve do new wavea i elektronike. Otvorili u stilu, tako ćemo i zatvoriti. Vidimo se", poručili su vlasnici. 

Prije nekoliko tjedana svojim obožavateljima i redovnim gostima obratili su se oproštajnom porukom. "Dragi gosti, prijatelji i svi koji ste tokom proteklih 12 godina bili dio naše priče, teško je pronaći prave riječi da izrazimo zahvalnost za sve što ste nam pružili tokom ovog nezaboravnog putovanja. Nakon mnogo lijepih trenutaka, prijateljstava, osmijeha i zajedničkih iskustava, došao je trenutak da zatvorimo vrata našeg establishmenta", poručili su na društvenim mrežama. 

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
12:27 31.08.2024.

Kad prolaziš ujutro tuda, ispred i oko tog prostora moraš dobro začepiti nos od smrada mokraće na pregrijanom asfaltu. A onaj lik kaj se kliče gradonačelnik više ne pere ulice. Smrad, jad i bijeda od grada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije