nema opasnosti za ljude

Kustošak opet zelenio, u potok ubačena boja?

Kustošak
Borna Filić/PIXSELL
Autor
Sandra Golemac
21.03.2014.
u 11:39

U Voltinom naselju bili u panici jer je potok pozelenio. Policija je uzela uzprak onečišćene vode, no uzrok onečišćenja još nije poznat

Gotovo isti dan kao i lani pozelenio je potok Kustošak, što je izazvalo paniku stanovnika Voltina naselja, no iz Državne vodopravne inspekcije ističu da ta žarkozelena boja nije opasna i da neće utjecati na okoliš niti na zdravlje stanara.

Policija je uzela uzorak vode, objavili su iz gradskog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama, no uzrok promjene boje potoka i izvor onečišćenja, navode, još se ne zna. Neslužbeno doznajemo da je riječ o boji za markiranje podzemnih voda.

>>Kustošak opet pozelenio. Uzorci vode odnijeti na analizu!

Komentara 1

FR
Francika
12:40 21.03.2014.

Možda se je neko zaigral zbog Sv.Patrika, a možda je htel i dokazati kak putuju podzemne vode,čijem zagađenju smo svjedoci svjedoci sve češće. Ak se ne usudi javno, a ono bar nek anonimno javi koja mu je bila namjera.Možda skrenee pozornost na divlja odlagališta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije