svratite do 17

Ljubitelji rabljenih komada, pozor! Sutra se posljednji put ove godine održava poznati zagrebački buvljak

Ful Kul Buvljak
PR
10.11.2023.
u 14:30

Dio je posvećen prodaji gramofonskih ploča, CD-a i ostalih nosača zvuka i slike, postera, stripova, instrumenata, slika, knjiga, te ostale glazbene i filmske memorabilije.

Ljubitelji thriftanja, rabljenih komada, vintage odjeće, obuće, modnih dodataka, ali i ploča ne smiju propustiti posljednji ovogodišnji Ful Kul Buvljak koji se održava sutra u 10 sati na terasi kluba Boogaloo. Jedan je to od najvećih, najdugovječnijih i najboljih urbanih buvljaka u Zagrebu koji okuplja mnoštvo izlagača, umjetnika, sakupljača i posjetitelja dok u pozadini glazbu vrti poznati zagrebački guru alter scene, DJ Tomi Phantasma.

-Kvaliteta ponude na nivou je europskih gradova te slobodno možemo reći da je Ful Kul Buvljak u rangu s onima u Amsterdamu, Berlinu, Londonu, a za  to su najviše zaslužni sami izlagači, kao i organizatori koji su i sami dugogodišnji sudionici zagrebačke alternativne scene. Sama lokacija je također vrlo atraktivna i nudi sve sadržaje koje bi jedan buvljak trebao imati, kao i profil publike, tako da vam je uz dobar shopping zagarantirano i zanimljivo druženje i dobra zabava- poručuju organizatori.

Pored klasičnog buvljaka je na Ful Kul Buvljaku poseban prostor u maloj dvorani Boogaloo Cluba namijenjen za prodaju gramofonskih ploča, CD-a i ostalih nosača zvuka i slike, postera, stripova, instrumenata, slika, knjiga, te ostale glazbene i filmske memorabilije.

>>VEZANI ČLANCI: 

Za one koji ne znaju, Boogaloo Club se nalazi na adresi Ulica grada Vukovara 68 u sklopu zgrade Pučkog otvorenog učilišta, a ulaz u je iz Ulice Ivana Lučića na raskršću s Čazmanskom ulicom. Na buvljak možete svratiti do 17 sati. 

>>VEZANI ČLANCI: Na Velesajmu se održava 28. Smotra Sveučilišta u Zagrebu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije