pripazite u prometu

Magla i danas okovala Zagreb i okolicu

Mraz i magla u Zagrebu (1)
Davor Puklavec/PIXSELL
17.11.2011.
u 08:38

Pojačan je promet na cestama, a magla smanjuje vidljivost. Kolone vozila stvaraju se na prilaznim cestama gradu te onima koje vode prema središtu Zagreba

Gusta magla i nadalje otežava promet u Zagrebu te na prilaznim cestama koje vode u hrvatsku metropolu. Magla je posebice gusta na zagrebačkoj obilaznici, gdje se vozi uz ograničenje brzine od 60 do 80 kilometara na sat.

Pojačan je promet na većini gradskih cesta, a magla smanjuje vidljivost. Kolone vozila stvaraju se na prilaznim cestama gradu te onima koje vode prema središtu Zagreba. Tramvajski i autobusni promet redovit je na svim linijama.

Policija upozorava na oprez u vožnji te poštovanje obveznog razmaka između vozila kako bi se spriječile prometne nesreće, posebice nakon jučerašnjeg lančanog sudara pokraj čvora Ivanja Reka. Već jutros dogodila se i prometna nesreća s tri ozlijeđene osobe na Slavonskoj aveniji kod trgovačkog centra Mandi.

Jutarnja temperatura zabilježena u Zagrebu iznosila je pet Celziijevih stupnjeva ispod ništice, a tijekom dana trebala bi se popeti do najviše osam Celzijevih stupnjeva.
Prema prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda danas će prevladavati pretežno sunčano vrijeme, osobito na okolnom gorju, dok će u nižim predjelima grada i u prijepodnevnim satima biti magle i niskih oblaka koji se mogu i dulje zadržati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije