STIGAO IM MAIL

Malenom dječaku ruka zapela na traci, u pomoć stigli zagrebački vatrogasci: 'Najljepši je osmijeh djeteta'

Foto: Vatrogasna postrojba Zagreb/Facebook
1/5
12.09.2024.
u 14:59

Na mail javne vatrogasne postrojbe Zagreb, naime, stigao je mail od Lukasa, Filipa, mame i tate u kojemu su zahvalili vatrogascima s Jankomira

Zagrebački su vatrogasci u srijedu, u večernjim satima, izašli na hitnu intervenciju u Ulici Velimira Škorpika. Oko 20 sati, naime, zaprimili su dojavu kako je malenom dječaku zapela ruka na pokretnoj traci u trgovini, stoji na Facebook stranici Vatrogasne postrojbe Zagreb. A točno sedam minuta bilo je dovoljno da vatrogasci iz Vatrogasne postaje Jankomir stignu na mjesto nesreće.

Pomoću poluge dječakova je ruka oslobođena, a pet minuta kasnije vatrogasci su s mjesta nesreće javili kako ni hitna medicinska pomoć nije potrebna jer dječak, nasreću, nije zadobio nikakve ozlijede, a njegova je majka, koja je inače doktorica, pregledala ruku. Samo 12 minuta nakon dojave intervencija je završena, a hrabri dječak spašen.

Međutim, ono što je uslijedilo nakon povratka u postaju, zagrebačke je vatrogasce sigurno jako razveselilo. Na mail javne vatrogasne postrojbe Zagreb, naime, stigao je mail od Lukasa, Filipa, mame i tate u kojemu su zahvalili vatrogascima s Jankomira.

Foto: Vatrogasna postrojba Zagreb/Facebook

"Najljepši osmijeh je osmijeh djeteta", napisali su vatrogasci u objavi na društvenim mrežama.

VEZANI ČLANCI:

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije