Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODMAH SU KRENULI I KOMENTARI

Maras dobio parkirnu kaznu pa napao Tomaševića: 'Zbog doslovce 5 cm! Bolje da slikaju smeće!'

Foto: Gordan Maras/Patrik Macek/PIXSELL
1/4
02.01.2024.
u 22:03

Mnogi korisnici Facebooka oglasili su se u komentarima, a velik dio njih stao je u obranu gradonačelnika Tomaševića

Gordan Maras dobio je kaznu zagrebačkog komunalnog redara jer je parkirao automobil na zelenoj površini. Objavio je to na svom Facebook profilu te priložio fotografiju vozila, a pritom i prozvao gradonačelnika Tomislava Tomaševića. Automobil je, kako je istaknuo, parkirao na regularnom parkingu za koji ima mjesečnu kartu. 

"Na parking mjestu postoji željezna ograda koja odvaja parking mjesto od zelene površine i drveta. Zahvatio sam prednjim kotačem doslovce 5 cm zemljane površine. Možda je problem što sam dotakao živicu ispred sebe, ali da nisam, auto bi mi ostao isturen na cestu", opisao je Maras te dodao: 

"Ovo je zbilja da ne vjeruješ i bolje bi im bilo da slikaju smeće po našoj ulici kojeg ima koliko hoćeš, a ne da maltretiraju građane. Strašno mi je to, kao da namjerno provociraju. Bravo Tomislav Tomašević!"

VEZANI ČLANCI:

Mnogi korisnici Facebooka oglasili su se u komentarima, a velik dio njih stao je u obranu gradonačelnika Tomaševića. 

"Daj mi, molim te, objasni po kojoj logici, a spreman sam čuti sve, je Tomašević sad kriv za ovo?", "Pa niste valjda od onih koji krive Tomaševića što za Božić nije bilo snijega! Smanjite doživljaj", "Ajde ne kukaj, ionako si profesionalni uhljeb koji skoro pola života lijepo živi na grbači naroda. Imaš ti dovoljno 'naših' novaca za podmirit tu kaznu. A krivit Tomaševića za eventualni propust komunalnog redara je samo pokazatelj koliko si neupućen u ovlasti i funkcije gradonačelnika", "Nemam neke simpatije prema Tomaševiću, ali prozivati ga zbog jedne kazne komunalnog redara je potpuno besmisleno. Postoji mogućnost žalbe na prekršaj kao i kod svakog običnog građanina", neki su od komentara. 

Nekima od njih Maras je i odgovorio pa je tako u komentarima pisao: "Neću smanjit doživljaj jer plaćam skupo gradske usluge i ne želim da me još i maltretiraju", "Ja ne živim na račun javnog novca nego svoga rada. A u moju upućenost nemoj sumnjati."

Komentara 34

CR
crnikruh
22:50 02.01.2024.

tetejac, mavas... zaostalo smeće komunizma

AK
Aka
22:26 02.01.2024.

Kaj će Marasu terenac za voziti se po Zagrebu? Kaj si ne kupi neki mali Twingo za ići u nabavku po dućanima i sl. pa nebu zakačil ogradu niti parkiral na zelenu travu? Vidjeh ga u dućanu neki dan, sitan čovječuljak, vjerujem da se izgubi u terencu, ni to za njega, ne vidi dobro van pa fula parking.

DI
dino85
23:48 02.01.2024.

I Maras je samo čovjek kao i mi svi. Daj samo polupismenom kumu ili bratiću blok u ruke i pusti ga da glumi šerifa, biti će love i za smeće i 13 plaću. To smo mi pri uvođenju pravne držabe bez sudačke prakse. Stoga tužiti pa će sud izreći granicu tolerancije itd. Puno sreće i strpljenja svima onima koji vjeruju da pravna država se stvara od danas do sutra a očito je to mislio i Maras.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije