Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tradicionalni obilazak

Tomašević obišao zagrebačke policajce: 'Ne bilježimo za sada niti jedan incident'

Mia Mitrović
31.12.2023.
u 23:25

Iskoristio bih priliku te pozvao sve da se suzdrže od uporabe pirotehnike kako ne bi bilo neželjenih posljedica, da u Novu godinu uđemo sretni i zadovoljni, istaknuo je načelnik Marko Rašić

Posljednja stanica tradicionalnog novogodišnjeg obliaska zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića prilikom kojeg obilazi dežurne službe bili su prostori Policijske uprave zagrebačke

– Mi i ovaj put, kao i svake godine u ovo vrijeme, provodimo operativnu akciju "Mir i dobro" prilikom koje poduzimamo niz mjera i radnji kako bi sigurnost digli na višu razinu. Pojačani nadzor policije vezan je uz osiguranje Adventa u Zagrebu – istaknuo je načelnik PU Zagrebačke Marko Rašić te dodao kako za sada, iz spektra sigurnosti, sve protječe u najboljem redu te kako se nada da će tako i ostati. 

VEZANI ČLANCI: 

– Trenutno na Trgu bana Jelačića, kao i na ostalim gradskih trgovima koji se nalaze na području naše policijske uprave, velik broj sugrađana dočekuje Novu godinu. Ne bilježimo za sada niti jedan incident i sve teče u najboljem redu. Iskoristio bih priliku te pozvao sve da se suzdrže od uporabe pirotehnike kako ne bi bilo neželjenih posljedica, da u Novu godinu uđemo sretni i zadovoljni – dodao je. 

Načelnik Rašić na koncu se svima, posebice sugrađanima, zahvalio na suradnji u protekloj godini te svima zaželio sretnu, uspješnu i mirnu Novu 2024. godinu, a policijskim službenicima što manje posla. 

Komentara 1

DA
dara07
00:16 01.01.2024.

Tomislav promašević

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije