gordan maras

'Mirando ne može pobijediti Davora, a Davor ne može ujediniti'

Gordan Maras
Goran Stanzl/PIXSELL
17.10.2013.
u 14:37

Poruka je to koju je svojim stranačkim kolegama uputio Gordan Maras koji u nedjelju lovi čelno mjesto zagrebačkog ogranka stranke.

Tko od članica i članova želi promjenu i jedinstvo u SDP-u Zagreba dati će mi svoje povjerenje u nedjelju 20. listopada. Mirando ne može pobijediti Davora a Davor ne može osigurati jedinstvo stranke. Zato poziv svima promijenimo i ujedinimo zagrebački SDP! Zajedno smo Zagreb!

Poruka je to koju je svojim stranačkim kolegama na Facebooku uputio Gordan Maras koji u nedjelju lovi čelno mjesto zagrebačkog ogranka stranke. 

>>Mrsić, Bernardić i Maras skinuli se pred članovima SDP-a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije