Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA TRAGOVA NASILNE SMRTI

Na obali Save pronađeno tijelo muškarca: 'Zbog proteka vremena nije bilo moguće utvrditi identitet'

Zagreb: Iz Save izvučeno tijelo, policijski očevid u tijeku
Ilustracija/Luka Batelic/PIXSELL
01.07.2024.
u 12:30

Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Zagreb

U nedjelju u večernjim satima oko 20 sati i 40 minuta u mjestu Orle, Drnek, uz zapadnu obalu rijeke Save pronađeno je tijelo nepoznate muške osobe. Na tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali na to da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela, priopćila je to Policijska uprava zagrebačka. Zbog stanja u kojem se nalazilo zbog proteka vremena nije bilo moguće u tom trenutku utvrditi identitet. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Zagreb.

VEZANI ČLANCI:

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije