JAVLJAJU IZ PUZ-A

Na Peščenici: Došao na javni parking pa pucao u automobile, razbijao stakla, uništio lim...

Zagreb: Prometna policija kontrolira vozače povodom Martinja
Matija Habljak/PIXSELL
19.07.2024.
u 10:22

Muškarac koji se dovodi u svezu s počinjenjem ovih kaznenih djela priveden je u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Zagrebačka policija privela je muškarca jer je između srijede i četvrtka, 17. i 18. srpnja, na prostoru javnog parkirališta ošteti nekoliko automobila. Sve se dogodilo na Peščenici, u Ulici Grada Chicaga, Zdeslava Turića i Davora Zbiljskog.

Kako stoji u priopćenju PUZ-a, muškarac je ispalio hitac najvjerojatnije iz vatrenog oružja u osobni automobil marke Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka. Pucao je u predjelu poklopca motora zbog čega je nastalo oštećenje lima. Osim toga, na još jednom Mercedesu je, najvjerojatnije iz vatrenog oružja, ispalio hitac u predjelu prednje maske vozila zbog čega su oštećeni hladnjaci klime, getribe i vode te prednje vjetrobransko staklo.

Parkiranom BMW-u je, usto, na neutvrđen način, razbio prednje vjetrobransko staklo. A "osobnom automobilu Škoda zadarskih registarskih oznaka je iz neposredne blizine u poklopac motora vozila ispalio jedan hitac najvjerojatnije iz plinskog pištolja zbog čega je nastalo oštećenje lima", stoji u priopćenju PUZ-a.

VEZANI ČLANCI:

Na mjestu događaja obavljen je očevid, a muškarac koji se dovodi u svezu s počinjenjem ovih kaznenih djela priveden je u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

VIDEO Pogledajte kako teku radovi na Jadranskom mostu u Zagrebu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije