inovativno

Nagrada za jačanje njemačko hrvatskih odnosa

Nagrada
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
26.11.2014.
u 16:30

Nagrađuju se inovativni proizvodi, tehničke inovacije, a pokrovitelj je veleposlanstvo Savezne Republike Njemačke

Među tvrtkama koje su se prijavile i natjecale za Inovacijsku nagradu Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore, te u svom poslovanju poticale i doprinijele jačanju njemačko-hrvatskih gospodarskih odnosa pobijedio je HRPRO d.o.o.

Direktoru tvrtke Željku Skoriću nagradu u obliku skulpture jučer je u Tehničkom muzeju uručio Valentin Gescher, stalni zamjenik veleposlanika Savezne Republike Njemačke. Njihov pobjednički projekt pod nazivom Top Leadership Team of Europe & Technology Cloud (TLT Cloud) prilagođeno je softversko rješenje za Deutsche Telekom u okviru kojeg je korisnicima omogućeno upravljanje ljudskim resursima putem HRNET softvera.

TLT Cloud koriste u 16 kompanija Deutsche Telekoma u 13 europskih država. Tvrtka HRPRO d.o.o. zapošljava 32 zaposlenika.

Komentara 2

Avatar d-ano
d-ano
16:40 26.11.2014.

Pomazu nas veoma dobro da zatvaramo sve sto proizvodi odlazimo ih njegovat u mladosti u starosti i bolesti ,daleko od domovine ,otvaramo lagere i trgovine a ako nesto ima dobro za njih tad podhrane nasu koruptivnu bracu i dobiju zau za skoro djabe "njame"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije