Ima li sabotaže u radu Sandre Švaljek?

Neformalnog šefa ureda zaposlenica prijavila jer joj je rekao da Bandića izbije iz glave

Tihomir Majic
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/2
21.02.2015.
u 10:00

Predsjednik Gradske skupštine Darinko Kosor u više je navrata prozvao suradnike zamjenice gradonačelnika Sandre Švaljek da je opstruiraju

– Čini mi se da se čeka povratak Godota. A grad se mora razvijati. Nemam vremena čekati razvoj političkih i pravosudnih događanja – prije mjesec dana upozoravao je Kosor. S. Švaljek demantirala je Kosora tvrdeći da svi uredi normalno funkcioniraju i da sabotaže unutar uprave nema.

Bez obzira na njezine javne tvrdnje, neslužbeno doznajemo, na sastanak s gradonačelnikom Milanom Bandićem prošlog tjedna motivirala ju je upravo opstrukcija suradnika. Navodno mu se požalila da s nekim njegovim suradnicima ne može izaći na kraj.

Da problema u odnosima u gradskoj upravi ima i da postoje suprotne strane pokazuje žalba jedne zaposlenice na ponašanje Tihomira Majića. On je savjetnik gradonačelnika, a odnedavno je, potvrđeno nam je u Gradu, neformalno preuzeo poslove šefa kabineta S. Švaljek jer je njezina šefica kabineta na rodiljskom dopustu.

Zaposlenica se potužila da Majić radi politički pritisak i izaziva nelagodu te kako joj je rekao "izbacite iz glave M. Bandića, sada je tu ona!" i "da se M. Bandić više nikada neće vratiti. U par navrata je rekao da je on član HDZ-a...i to onog pravog, talibanskog! Da oni nikad neće zaboraviti što im je Bandić napravio".

Majić, koji je sa S. Švaljek na putu u njemačkom Mainzu, bio je u gužvi i obećao nam se javiti rekavši da situacija nije kakva izgleda. No nije nam se javio do zaključenja broja. 

Sindikat će prijaviti Zavod za javno zdravstvo inspekciji rada

Komentara 9

FA
fakin2012
13:56 21.02.2015.

romski kralj Bandić ostavio je duboki trag davajući gradske stanove romima :-)

MR
mrnmarina
10:24 21.02.2015.

Ja ga savjetujem da nauči vezati kravatu, i da se prvi gumb na košulji ako se nosi kravata ne smije imati otkopčan.

BO
bolesnodrustvo
10:38 21.02.2015.

Tko naručuje objavljivanje ovakvog teksta, jer ovo samo po sebi nije nikakva vijest koja bi zanimala građane Grada Zagreba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije