Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA REZANJA SALAME

Nemaju dovoljno radnika pa su posegnuli za drastičnom mjerom? U zagrebačkoj trgovini osvanuo neobičan natpis

Čitateljica
18.06.2024.
u 10:42

Izgleda da trgovini nedostaje radnika, pa su se dosjetili ovakvog rješenja kako bi rasteretili djelatnike

Radno vrijeme delikatese je ujutro od 9 do 11 sati, a popodne od 17.30 do 20 sati, piše na odjelu za delikatese u jednoj trgovini u zagrebačkoj Odri. 

Prema informaciji koju smo dobili od čitateljice, izgleda da trgovini nedostaje radnika, pa su se dosjetili ovakvog rješenja kako bi rasteretili postojeće djelatnike. 

Foto: Čitateljica

"Možete se poslužiti izborom delikatesa u frižideru pakirane delikatese", piše na natpisu zalijepljenom na hladnjak odjela delikatese. 

VEZANI ČLANCI: 

Komentara 5

Avatar Stradun
Stradun
17:17 18.06.2024.

Radno vrijeme: UJTRO ......

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
08:35 19.06.2024.

Da su plaćali radnike kako treba sad ne bi bili tu gdje jesu. Ionako tamo ne kupujem. Tako bi trebali svi.

CI
Cibetka
17:06 18.06.2024.

Da li fali radnika na direktorskim pozicijama kako to da tamo nikada ne fali.Možda bi trebalo bonuse i nagrade isplaćivati trgovcima ,a ne direktorčićima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije